چند وقته میخوام بیام و چندتا فیلم خوب بهتون معرفی کنم، اما فرصتش نمیشد تا این که امروز به صورت معجزه آسایی وقت پیدا کردم :) و اما قصه از کجا شروع شد؟ از گل و باغ و جوونه. بعله.
۱. Last Christmas 2019
همون گل و باغه، ولی گول بازیگرای خوبشو نخورید. یه داستان ساده و معمولی و لوس داشت که اصلن دوسش نداشتم. البته باید بگم به املیا کلارک نقش های طنز و خوش خنده خیلی خیلی بهتر میاد تا نقش "ملکه اژدهایان" !
راستی ویدئو جیسون موموآ رو دیدین؟ احساس میکنم بهم خیانت شده! خدایی فکر میکردین همه این عضلات، پنبه باشه؟ :|
2. 2007 Atonement
تاوان یه فیلم عاشقانه، کمی تا قسمتی جنگی و تراژدی ه. بازیگرهاش عالین، داستان هم قشنگ و دوست داشتنی بود. یکی دوتا صحنه داره به همین خاطر +18 . چون توی داستان به دانکرک اشاره میشه، بلاخره بعد از مدت ها دلم خواست که فیلم بعدی رو ببینم.
3. Dunk 2017
موضوع در مورد تخلیه نیروی های نظامی منطقه ی دانکرک در خلال جنگ جهانی دومه، که یه افتضاح و فاجعه جنگی بوده اون زمان. کریستوفر نولان معروف ساختتش و سال 2017 خیلی روی بورس بود منتها چون جنگی بود، من دلم نمیخواست ببینمش. فیلم قشنگ و خوش ساختیه، موسیقی متن دلهره آور و عالی بود. فیلم خیلی شخصیت نداره و شخصیت پردازی نمیکنه و بیشتر واقعه محوره. از این نظر شاید اونقدر گیرا نباشه ولی از یبار دیدنش پشیمون نمی شید :)
4. Hacksaw Ridge 2016
"سه تیغ اره ای" جنگیه ولی عالی عالی! حتما پیشنهاد میکنم. به جنگ از منظر دیگه ای نگاه میکنه، یه چیزی توی مایه دفاع مقدس خودمون :دی خیلی دوسش داستم و تمام تاثیرش به این خاطره که بر اساس داستان واقعی ساخته شده :)
فیلم بعدی که میخوام ببینم و خیلی معروفه saving privet rayan ه. امیدوارم اونم بچسبه :)
درباره این سایت