1. فاصله مثل تَرَک روی شیشه است . هرچقدر هم کم امّا وقتی افتاد دائم هراس شکستن و ریختن داری . پاره‌پاره . تیزتیز .

فرشید فرهادی

2. ﺧﺴﺘﻪ ﺍﻡ ﻣﺜﻞ ﺯﻧ ﺍﺯ ﺷﺎﻋﺮ ﺷﻮﻫﺮﺵ/ ﻣﺜﻞ ﻣﺮﺩ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﺍﺣﻘﺎﻕ ﺣﻖ ﻫﻤﺴﺮﺵ/ ﻣﺜﻞ ﻣﺠﻨﻮﻧ ﻪ ﻟﻠ ﺩﺭ ﺩﻟﺶ ﺑﺎﺷﺪ ﻭﻟ/ ﺷﻮﺭ ﺷﺮﻦ ﻧﺎﻬﺎﻥ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﺩﺭ ﺳﺮش/ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﻡ . ﻮﻥ ﺷﺎﻋﺮ ِ ﺍﺯ ﺷﻌﺮ ﺧﻨﺠﺮ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍ/ ﻪ ﺩﻫﺎﻥ ﻭﺍ ﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﺯﺧﻢ ﻫﺎ ﺩﻓﺘﺮﺵ/ ﺧﺴﺘ ﺩﺍﺭﺩ . ﻧﺪﺍﺭﺩ؟ ! ﺍﻨﻪ ﻋﻄﺮﺕ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺑﺎﺯ/ ﻫﺮﻪ ﻣ ﺮﺩﺩ ﻧﻤ ﺑﻨﺪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺩﻭﺭ ﻭ ﺑﺮﺵ/ ﺳﻤﺘ ﺍﺯ ﺍﻦ ﺷﻬﺮ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﺪﻩ ﺪﺍﺖ ﺷﺪ ﻭ/ ﺳﻤﺖ ﺩﺮ ﻢ ﺷﺪ ﺩﺭ ﺸﺖ ﺸﻤﺎﻥ ﺗﺮﺵ/ ﺍﺯ ﺧﺎﺑﺎﻥ ﻫﺎ ﺷﻬﺮ ﻻﺍﺑﺎﻟ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﻡ/ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﺖ ﻫﺎ ﻫﺮ ﺳﻤﺘﺶ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺩﺮﺵ/ ﻣﺜﻞ ﺳﺮﺑﺎﺯ ﻪ ﺩﺭ ﺟﻨ ﺍﺳﺖ ﺑﺎ ﻣﻌﺸﻮﻗﻪ ﺍﺵ/ ﺳﺮ ﺑﻪ ﺭﺍﻫ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﻭﺭﺵ/ ﻻﺟِﺮَﻡ ﻓﺮﺟﺎﻡ ﺍﻦ ﺟﺮﺎﻥ ﻋﺸﻖ ﻭ ﻋﺎﺷﻘ/ ﺑﺴﺘ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﻪ ﺟﻨ ﻣﺮﺩ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﻨﺮﺵ/ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﻡ . ﻣﺜﻞ ِ . ﺷﺒﻪِ . ﺧﺴﺘﻪ ﺍﻡ ! ﺧﺴﺘﻪ ! ﻫﻤﻦ/ ﺧﺴﺘﻪ ﺍ ﺭﺍ، ﺧﺴﺘ ﺭﺍ، ﻓﺮﺽ ﻦ . ﺧﺴﺘﻪ ﺗَـﺮَﺵ!

رضا طبیب زاده

3. محو توی غبار برگردی / به خودت سوگوار برگردی / او نباشد تو را صدا بزند/  باز بی اختیار برگردی / - به خدا شوخی قشنگی نیست / بروی پای دار برگردی/  خسته باشی از آنچه می بینی/ خسته باشی. به غار برگردی.

محسن انشایی

4. وقتی میگویند نیست.برق را گفته باشند یا کاغذ، من یاد تو می افتادم!

علیرضا روشن

5. یه جوری بریدم از این زندگی/ که روزام و تو گریه حل می کنم / من انقد از آغوش تو خالی ام / که هر شب خودم رو بغل می کنم.

پویاجمشیدی

6. آشوب، همان حس غریبی ست که دارم/ وقتی که به لب های تو لبخند نباشد/ درتک تک رگهای تنم عشق تو جاریست/ در تک تک رگ های تو هر چند نباشد/ من می روم و هیچ مهم نیست که یک عمر/ زنجیرنگاه تو که پابند نباشد/  وقتی که قرار است کنار تو نباشم/ بگذار زمان روی زمین بند نباشد.

رویا باقری

7. تشدید در اُحِبُّ پر از ریزه کاری است / یعنی که دوست دارمت این روزها شَدید!

مصطفی نجفی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انجمن سپید مجری و فروشنده قفسه بندي فروشگاهي، انباري،سوپري «سفارش آنل َشستشوی نوزاد در روشویی بوبک Melissa آموزش کامپیوتر جدید ترین فیلم ها اخبار ها اهنگ ها و... مرجع کنکور ایران دانلود بهترین ها سخن آشنا